Privé consult met kaarten

Medium Andjela gebruikt verschillende soorten spirituele kaarten.

 

Zij laat haar kaarten tot haar spreken in combinatie met haar helderziende, heldervoelende en helderhorende gaven. Medium Andjela heeft een sterke intuïtie en kan personen duidelijk aanvoelen.

 

Zij kan verschillende kaartleggingen voor jou doen met verschillende kaarten. Met haar analytische vermogen kan zij snel de missende link vinden om bijv. problemen op te kunnen lossen, denk hierbij aan een patroon waar je steeds tegenaan loopt waardoor je het moeilijk vindt om vooruit te komen.

 

Haar kracht is om het negatieve om te zetten in het positieve waardoor er met een positieve energie aan de toekomst gewerkt kan worden.

 

Haar specialisatie is liefdesleggingen, met deze speciale kaarten die zij combineert met elkaar kan zij duidelijk zien wat er tussen twee personen speelt en wat er voor de toekomst nog gaat komen. Zij kan zien hoe de ander tegenover jou staat en wat de persoon voor jou voelt, hiervoor heeft zij slechts de naam of eventueel een foto nodig. Zij heeft veel kennis van Soulmate relatie's.

Contact met overledenen

Als medium kan Andjela twee werelden met elkaar verbinden: het aardse en het spirituele, zij kan op deze manier de energie van de overledenen omzetten in communicatie, deze energie die vrij komt heet "liefde'' dit is de band tussen de nabestaanden en de overledenen deze band zal altijd blijven bestaan.

Onze dierbaren willen ons graag laten weten dat ze nog altijd heel dicht bij ons leven betrokken zijn.

Tijdens een reading zal de overleden persoon aan Medium Andjela karakteristieke kenmerken aan haar doorgeven die alleen de nabestaande zal kunnen herkennen. Deze vorm van contact kan ook gelegd worden met overleden huisdieren, ook hierbij geldt dezelfde energie van "liefde".

Spirituele Ladies Night

 

Samen met jouw vriendinnen of bekenden wordt deze avond ongetwijfeld een intense en onvergetelijke avond.

 

De basis wordt gelegd door het samenkomen van alle energie waarbij er consulten worden gedaan in een ongedwongen en vrije omgeving waarbij de energieën vrij kunnen stromen zodat er een warme en magische sfeer van vrouwelijke energieën samen wordt gecreëerd.

 

Iedereen krijgt op deze avond een reading en er kunnen vragen worden gesteld waar je graag een antwoord op zou willen.

 

Andjela maakt gebruik van haar kaarten en engelen bordspel, aan dit bordspel kunnen op verschillende levensgebied-vragen gesteld worden zoals werk, liefde, gezondheid, innerlijke kind en persoonlijke ontwikkeling.

 

Maar ook vragen zoals bijvoorbeeld: ik ben van plan te gaan verhuizen wat voor invloed zal dit hebben op mijn werk, mijn gezin of mijn vrienden/familie? Of wanneer zal ik verhuizen? Wanneer ontmoet ik mijn soulmate? Alle vragen mogen gesteld worden.

 

Tijdens Spirituele Ladiesnight zal er ook ruimte zijn om contact te leggen met overleden dierbaren.

 

Contact tijdens zwangerschap

 

Andjela ontvangt boodschappen van jouw baby in jouw buik, zij kan jou via de baby doorgeven wat voor spiritueel kindje het wordt en waar je bij mag opletten tijdens de opvoeding van het kindje, wat voor levensdoelen het heeft en waarom het kindje jou uitgekozen heeft als mama, alle moeders hebben een karma met hun kind.

 

Het kind leert jou wat jouw levensdoel is hier op aarde.Tijdens dit contact word er ook gekeken naar jouw ontwikkeling als moeder zijnde. Als je tijdens je zwangerschap nog levenslessen hebt te leren dan zal Andjela jou hierbij begeleiden zodat je klaar bent om met al je liefde en overgave voor je kindje te gaan zorgen.

 

Contact met dieren

 

Dieren verlangen ernaar gezien te worden door mensen, gewaardeerd te worden om wie ze zijn, net als mensen. Als wij mensen leren zorgvuldig en met respect met dieren om te gaan ervaren wij de onvoorwaardelijke liefde van een dier.

Zij laten ons zien dat zij innerlijk gelukkig zijn.

 

Dieren leven vanuit hun natuurlijk aangeboren instinct en zij communiceren op energetisch niveau met elkaar en met ons als mensen.

Doordat dieren instinctief een verbinding voelen met het algehele universum kunnen zij zich makkelijker overgeven aan het leven en staan zij open voor telepatisch contact, hierdoor kan Andjela zien en voelen waar het dier eventueel pijn heeft of waar opvallend gedrag vandaan komt en kan het dier gehoord worden.

 

Ook bij dieren die overleden zijn zal de energie van liefde vrij komen waardoor Andjela contact kan leggen met jou dierbare overleden dier.

 

Tekstueel geredigeerd door De Copywrite Company