Healing

 

Andjela werkt met Angel healing. Deze vorm van healing opent de hartchakra en helpt je je spiritueel te ontwikkelen. Je hartchakra kun je vergelijken met een lotusbloem die blaadje voor blaadje open gaat. Zo vindt deze healing laagje voor laagje plaats. Als je verdrietig bent of een teleurstelling hebt meegemaakt, sluit je je hartchackra. Iedere keer een blaadje. De lotusbloem gaat op een gegeven moment helemaal dicht. Tijdens deze healing komt er energie vrij van de engelen en jouw gidsen. Deze liefdesenergie heft jouw blokkades op. Deze Angel Healing brengt jou terug in je eigen kracht waardoor je meer zelfvertrouwen gaat uitstralen. Je kunt dichter bij jezelf blijven en met compassie de wereld bekijken.

 

Je leert hierdoor ook met compassie te kijken naar je vroegere ik. Hoe je toen was en reageerde. Je relaties met anderen kun je ook vanuit compassie bekijken. Zodat je je minder snel persoonlijk aangevallen voelt en je relaties puur blijven.

 

De healing begeleidt je naar een hoger bewustzijn waardoor je spiritueel sneller groeit.

 

Mental coaching

 

Andjela werkt ook als mental coach, door haar sterk invoelend vermogen kan zij zien en voelen wat jou angstig maakt of jou beperkt om je wensen waar te maken.

 

Haar doel is om jou vrij te maken van beperkingen die jij jezelf jaren geleden eigen heb gemaakt. Er wordt gekeken waar jou krachten en (verborgen) talenten liggen.

 

Zij gaat jouw gedachten op een positieve manier omzetten, zodat je leert om problemen om te zetten in oplossingen, om zo de weg vrij te maken voor een gelukkigere toekomst waar ruimte is om je gevoel met je hart te verbinden en van daaruit keuzes te maken waarbij jij je goed voelt om te leven vanuit je hart.

 

Spirituele begeleiding

 

Iedereen is spiritueel begaafd. Ieder op zijn eigen manier en niveau.

Het meer ontwikkelen van deze gave is een bewuste keuze vanuit het hart, als deze keuze éénmaal gemaakt is, zal er een hele nieuwe wereld open gaan. Doordat dit soms angstig kan zijn omdat je niet goed weet wat je allemaal overkomt en omdat het nieuw is, is het goed om hier begeleiding in te krijgen.

 

Andjela gaat samen met jou kijken wat jouw gaven zijn. Soms kan het zijn dat jouw gave is geblokkerd omdat je misschien ooit iets hebt meegemaakt waardoor je het hebt weggestopt of onbewust hebt geblokkeerd. Als eerst gaat Andjela stap voor stap jouw blokkades energetisch weghalen zodat jouw gaves weer tot ontwikkeling kunnen komen zonder angsten. Andjela gebruikt hiervoor de Angel Healing. Zij past deze toe op jou zodat je bewuster ervaart wat er in jouw spirituele ontwikkeling gebeurt.

 

De begeleiding die je kunt verwachten van Andjela zal jou inzichten geven in jouw gaves. Je gaat leren hoe je in verbinding komt met je hogere zelf waardoor de energie vrij komt om te gaan luisteren en voelen wat jouw gidsen en engelen je vertellen.

 

Andjela begeleidt jou hierin om dit verder te ontwikkelen, hierbij gebruikt zij haar engelen bord, haar engelen kaarten en krijgt zij hulp van haar eigen gidsen om een verbinding te leggen met jouw gidsen zodat er een zuivere energie vrijkomt om jou op een hoger spiritueel niveau te brengen. Ook krijg je begeleiding in kaarten leren lezen.

 

Spirituele begeleiding - kinderen / het gezin

 

Doordat spirituele kinderen van nu meer intuïtief dan rationeel ingesteld zijn, denken ze graag in vormen, kleuren en gevoelens. Aan de manier waarop ze praten merk je dat zij beschikken over grote innerlijke wijsheid en dat ze leven vanuit het gevoel.

 

Doordat kinderen overgevoelig zijn ontvangen zij veel prikkels uit hun omgeving. Deze prikkels kunnen door kinderen worden ervaren als angstig of vervelend, doordat het kind soms niet weet wat het zou moeten doen met al deze prikkels. Hierdoor kan het kind opvallend gedrag gaan vertonen, dit is een signaal van het kind dat er behoefte is aan gehoord te worden.

 

Andjela begeleidt kinderen om er te mogen zijn, maar vooral ook dat het kind zichzelf leert te accepteren met de gaves die het kind bezit.

Andjela maakt een hart-verbinding met het kind, hierdoor krijgt het kind de ruimte om zijn angsten te vertellen via woorden of telepathische beelden. Haar doel is om deze angsten om te zetten in krachten zodat het kind kan werken aan het levensdoel waarvoor het hier op aarde is gekomen.

 

Andjela zal bij deze begeleiding aan huis komen, zodat het kind in zijn eigen vertrouwde omgeving kan zijn.

 

Zakelijk advies

 

Medium Andjela kan u helpen op zakelijk vlak.

Je kunt hierbij denken aan advies over werknemers, samenwerkingen, overnames of andere dingen die binnen het werk kunnen spelen.

Zij kan je ook commercieel advies geven bij het vinden van nieuwe opdrachtgevers en nieuwe werk.

 

Merk je dat je niet vooruit komt in je werk? Wil je wat anders? Of kom je er niet helemaal uit wat betreft je carrière? Neem dan contact op met Andjela voor een persoonlijk consult en advies.

 

Tekstueel geredigeerd door De Copywrite Company