BAARMOEDER 

Het vrouwelijke lichaam word gezien als een godinnen tempel dat heilig is.


Hierin ligt een grote heilige innerlijke krachtbron dit heeft een alles omvattende oerkracht hierin leeft een zachte warme energiebron en juist deze energie bron kan leven schenken vele vrouwen die al op leeftijd zijn hebben vaak een sterilisatie laten doen om de één of andere reden.


Deze sterilisatie heeft als gevolg gekregen dat de vrouw zich niet meer verbonden voelt met haar eigen lichaam.

Vele vrouwen ervaren het alsof de energie die er zat weg is en kunnen hierdoor symptomen krijgen als depressief zijn, vermoeid snel zijn enz deze symptomen komen omdat de eerste en tweede chakra verstoord zijn.


Deze twee chakra's staan voor aarde en verbinden en ontvangen als deze energieën wegvallen voelt het alsof je in een gat bent beland, dit gevoel kan medium Andjela jou ontnemen door met een baarmoeder healing jou energie aan te vullen waardoor de energie die er voor de sterilisatie was weer terug te brengen, dus denk hier echt bij aan de energie die aangevuld word niet de baarmoeder zelf maar de energie die hier bij hoort.


Het resultaat zal zijn dat jezelf weer terug vind als vrouw zijnde dat je feminine feelings weer jouw eigen worden waardoor je weer de verbinding met jezelf kan herstellen en hierdoor weer een connectie terug vind met alles wat is.