Privé consult met kaarten (liefdesleggingen)

Medium Andjela gebruikt verschillende soorten spirituele kaarten. Zij laat haar kaarten tot haar spreken in combinatie met haar helderziende, heldervoelende en helderhorende gaven. Andjela heeft een sterkt intuitie en kan personen duidelijk aanvoelen.

 

Zij kan verschillende kaartleggingen voor jou doen met verschillende kaarten. Met haar analytische vermogen kan zij snel de missende link vinden om bijvoorbeeld problemen op te lossen, denk hierbij aan een patroon waar je steeds tegenaan loopt, waardoor je het moeilijk vindt om vooruit te komen. Haar kracht is om het negatieve om te zetten in het positieve waardoor er met positieve energie aan de toekomst gewerkt kan worden.

 

Haar specialisatie is liefdesleggingen, met speciale kaarten die zij combineert met elkaar kan zij duidelijk zien wat er tussen twee personen speelt en wat er voor de toekomst gaat komen. Zij kan zien hoe de ander tegenover jou staat en wat de persoon voor jou voelt. Hiervoor heeft zij slechts de naam of eventueel een foto nodig. Ze heeft veel kennis van "soulmate relaties".

Tweelingzielen healing

Medium Andjela werkt vanuit de vijfde dimensie (5D) en hierdoor kan zij u dichter bij uw tweelingziel brengen. Dit doet zij tijdens een healing.
Zij verbindt de energieën die uit de 5D komen met elkaar voor het hoogste universele plan. In deze dimensie is er geen plek meer voor angst en deze zal dan ook op 4D getransformeerd zijn naar liefde. Op dit hogere niveau van liefde sta je in contact met je hogere zelf. Hierdoor kan jouw tweelingziel zich met jou verbinden om de onvoorwaardelijke liefde met jouw ziel samen te doen smelten, want dat is waar de ziel naar verlangt: van eenheid naar heelheid!


Hoe werkt deze healing? 

Voor deze healing wordt er een enorme hoge energie geactiveerd. Deze energie komt vanuit de planeet Sirius en draagt de zilveren frequentie van 1111.

Voor het schoonmaken van je energie wordt er een energie uit het hemelrijk gebruikt. Deze energie vormt de bron van de goddelijke energieën, waardoor je weer in contact komt met je ware essentiële jij. Hierdoor breekt er een stukje ego af en dit is nodig om een hogere vibratie te kunnen ontvangen.Dit heeft een helend effect op alle chakra's en jouw energieveld. 

 

Waarom is deze schoonmaak zo belangrijk?

Het schoonmaken van je energie is noodzakelijk, omdat je vaak nog oude pijn en oude ervaringen mee draagt van je vorige relatie. Het kan zijn dat je deze oude energieën meeneemt en projecteert naar een nieuwe relatie. Hierdoor kan je weer tegen oude patronen en oud pijn aanlopen, zoals het gevoel van de angst, afwijzing of het jezelf niet waard vinden. Ook kan je denken dat je geen recht hebt op dit grote geluk of niet meer gelooft dat echte liefde nog bestaat. Dit heeft impact op de verbinding met je twinflame en dan ontstaat er een miscommunicatie. Je merkt dat je terecht komt in het eindeloze gevoel van afstoten en aantrekken. Dit komt omdat je elkaar niet begrijpt omdat je door alle nare ervaringen die je hebt meegemaakt op een lage vibratie zit. Doordat je in deze lage vibratie zit, kan je de relatie als toxisch ervaren. Om deze energieën op te schonen en geen verwarring meer te ervaren is deze schoonmaak dus nodig. Het gevoel van willen presteren en het gevoel van dat de ander jou tegemoet moet komen valt volledig weg door deze vibratie.  

 

Resultaat na de schoonmaak  

De energie zal meer vanuit gelijkwaardigheid komen. Deze warme energie is liefde en liefde eist niets. Zij geeft onvoorwaardelijk en zij ontvangt onvoorwaardelijk. Dit is waar jouw ziel van zal groeien en bloeien. Je durft je vanuit alle chakra's weer te verbinden met jezelf en de ander. 

Deze energie maakt van jou een magneet voor jouw twinflame. Jouw twinflame zal jou herkennen als zijn/haar twinflame, doordat je als een fonkelende ster licht uitstraalt die jouw twinflame in jou zal herkennen en erkennen. Je zal een zachtere en liefdevollere energie bij je dragen, omdat je gedachtes op een hogere vibratie komen. Dit zal als een magneet doorwerken op jouw twinflame, omdat ook jouw vibratie doorwerkt op de chakra's van jouw twinflame. Dit zal voor de ultieme sensuele gepassioneerde twinunion zorgen, waar je ziel zo lang naar heeft verlangd!

Spirituele Ladies Night

Samen met jouw vriendinnen of bekenden wordt deze avond ongetwijfeld een intense en onvergetelijke avond.

De basis wordt gelegd door het samenkomen van alle energie  waarbij er consulten worden gedaan in een ongedwongen en vrije omgeving waarbij de energieën vrij kunnen stromen zodat er een warme en magische sfeer van vrouwelijke energieën samen wordt gecreëerd.

 

Iedereen krijgt op deze avond een reading en er kunnen vragen worden gesteld waar je graag een antwoord op zou willen.

 

Andjela maakt gebruik van haar kaarten en engelen bordspel, aan dit bordspel kunnen op verschillende levensgebied-vragen gesteld worden zoals werk, liefde, gezondheid, innerlijke kind en persoonlijke ontwikkeling.

 

Maar ook vragen zoals bijvoorbeeld: ik ben van plan te gaan verhuizen wat voor invloed zal dit hebben op mijn werk, mijn gezin of mijn vrienden/familie? Of wanneer zal ik verhuizen? Wanneer ontmoet ik mijn soulmate? Alle vragen mogen gesteld worden. 

Healing

Andjela werkt met Angel healing. Deze vorm van healing opent de hartchakra en helpt je je spiritueel te ontwikkelen. Je hartchakra kun je vergelijken met een lotusbloem die blaadje voor blaadje open gaat. Zo vindt deze healing laagje voor laagje plaats. Als je verdrietig bent of een teleurstelling hebt meegemaakt, sluit je je hartchackra. Iedere keer een blaadje. De lotusbloem gaat op een gegeven moment helemaal dicht.

 

Tijdens deze healing komt er energie vrij van de engelen en jouw gidsen. Deze liefdesenergie heft jouw blokkades op. Deze Angel Healing brengt jou terug in je eigen kracht waardoor je meer zelfvertrouwen gaat uitstralen. Je kunt dichter bij jezelf blijven en met compassie de wereld bekijken. Je leert hierdoor ook met compassie te kijken naar je vroegere ik. Hoe je toen was en reageerde. Je relaties met anderen kun je ook vanuit compassie bekijken. Zodat je je minder snel persoonlijk aangevallen voelt en je relaties puur blijven.

 

De healing begeleidt je naar een hoger bewustzijn waardoor je spiritueel sneller groeit.

Zakelijk advies

Medium Andjela kan u helpen op zakelijk vlak.

 

Je kunt hierbij denken aan advies over werknemers, samenwerkingen, overnames of andere dingen die binnen het werk kunnen spelen. Zij kan je ook commercieel advies geven bij het vinden van nieuwe opdrachtgevers en nieuwe werk.

 

Merk je dat je niet vooruit komt in je werk?  Wil je wat anders? Of kom je er niet helemaal uit wat betreft je carrière? Neem dan contact op met Andjela voor een persoonlijk consult en advies.