Spirituele begeleiding van kinderen / het gezin

Doordat spirituele kinderen van nu meer intuïtief dan rationeel ingesteld zijn, denken ze graag in vormen, kleuren en gevoelens. Aan de manier waarop ze praten merk je dat zij beschikken over grote innerlijke wijsheid en dat ze leven vanuit het gevoel.

 

Doordat kinderen overgevoelig zijn ontvangen zij veel prikkels uit hun omgeving. Deze prikkels kunnen door kinderen worden ervaren als angstig of vervelend, doordat het kind soms niet weet wat het zou moeten doen met al deze prikkels. Hierdoor kan het kind opvallend gedrag gaan vertonen, dit is een signaal van het kind dat er behoefte is aan gehoord te worden.

 

Andjela begeleidt kinderen om er te mogen zijn, maar vooral ook dat het kind zichzelf leert te accepteren met de gaves die het kind bezit.

 

Andjela maakt een hart-verbinding met het kind, hierdoor krijgt het kind de ruimte om zijn angsten te vertellen via woorden of telepathische beelden. Haar doel is om deze angsten om te zetten in krachten zodat het kind kan werken aan het levensdoel waarvoor het hier op aarde is gekomen.


Healing

Soms zal er  sprake kunnen  zijn van  een healing.  Tijdens een healing gaat het kind in meditatie naar een andere dimensie, waarbij Andjela het kindertrauma kan transformeren van angst/verdriet naar liefde. (bijvoorbeel na ziekte of scheiding)

 

Andjela zal bij deze begeleiding aan huis komen, zodat het kind in zijn eigen vertrouwde omgeving kan zijn.


Gezin coaching

Kinderen kunnen zich vaak in een gezin onbegrepen voelen of   het gevoel hebben niet gehoord te worden. Als ouder hoef je je hier niet schuldig over te voelen, dit komt namelijk door miscommunicatie  tussen ouder en kind.  Vaak  willen ouders  weleens voorkauwen of  teveel willen doen voor het kind.  Daarnaast  willen ouders het kind vaak "klein" houden.  Merk je opvallend gedrag bij je kind? Zoals bijvoorbeeld niet in het eigen bed willen slapen of maken kinderen momenteel een scheiding van hun ouders mee?


Andjela begeleidt  naast kinderen het hele gezin, omdat het gezin vanuit samenwerken kan groeien. Het kind vertoont dan wellicht het opvallende gedrag, daardoor lijkt het alsof het kind individueel een probleem heeft, echter is er bijna altijd sprake van een familie dynamiek en dus een gezinsprobleem.


Andjela maakt  gebruik van speciale kaarten om het gevoelsleven van  kinderen helder te krijgen en te verduidelijken.  Dit kan soms confronterend zijn voor ouders, omdat hierbij ook het "foute" gedrag van ouders naar de oppervlakte kan komen. Als het gezin dit erkent, komt er een opluchting bij het kind en verdwijnt het individuele probleemgedrag.