REVIEWS

Lieve Andjela, Ik heb een super mooie zwangerschap healing van je mogen ontvangen, waarin ik afscheid heb kunnen nemen van mijn lieve moeder en tevens ons mooie babyzieltje heb mogen verwelkomen en ontmoeten. Heel bijzondere en emotionele gewaarwording. Ik voelde echt een drang dat ik je moest ontmoeten en spreken en dat dit heeft moeten gebeuren. Heel veel dank hiervoor. Ik ga nu even nagenieten van deze bijzonder mooie ervaring en ontmoeting. Liefs Annelies

Een geregistreerde gebruiker - 20-08-2020 16:13

Dit is het meest wonderlijke consult wat ik ooit kreeg in mijn tweelingzielenproces. Zoveel informatie tot in de kleinste details over het verleden en het heden. Ik kan niet anders dan geloven dat de toekomst net zo gaat lopen als me nu werd vertelt. Van zodra hier iets van uitkomt, ben je de eerste die het ook zal weten. Ik spreek je zeker en vast nog!!

Een geregistreerde gebruiker - 19-08-2020 20:06

 

Andjela is een heel fijn medium. Ik heb haar 1,5 jaar geleden voor het eerst gesproken en steeds weet ze mij weer te verbazen met voorspellingen die uitkomen. Recent heeft ze bij bij een tweelingziel healing gedaan. Ik zat in een periode waarin er zeer weinig en erg oppervlakkig contact was. Ik was enorm verrast van het effect van de healing, binnen 3 dagen was er goed contact en binnen 2 weken een hele mooie ontmoeting. De storm lijkt te zijn gaan liggen, de afspraak was mooi, warm en liefdevol. Ik kijk uit naar een periode waarin er weer vooruitgang komt. Je bent een topper Andjela!

Anne83 - 07-08-2020 21:53

Lieve Andjela, afgelopen zaterdag heb jij mij een healing gegeven omdat ik een eicelpunctie moest ondergaan ivm IVF. Vandaag drie eicellen door de punctie gehaald en dat voor mijn leeftijd 40+. Tijdens de healing voelde ik de baby's hartje kloppen in mijn buik. Het was zo bijzonder mooi om de baby in m’n buik te voelen tijdens de healing! Geweldige ervaring. De healing heeft mij goed gedaan en in het ziekenhuis zeiden ze ook dat er nog nooit zoveel eitjes gehaald zijn bij een vrouw van 40+. Healing om zwanger te worden via IVF echt een aanrader! Gegarandeerd succes. Andjela is beste ever!

Shanti - 04-08-2020 11:52

dank je wel voor de eyeopener..ik ga daaraan werken voor mezelf :)

Fleur - 21-07-2020 16:29

opnieuw andjela weer gesproken en echt magisch weer binnen een week voorspellingen die zijn uitgekomen!! ik blijf me verbazen hoe super goed zij de dingen kan vertellen en verwoorden en alles klopt!! de tweelingziel healing die ik heb gehad heeft ook echt geholpen om dingen in versnelling te zetten. nogmaals dank je wel andjela wat je me weer mocht en kon vertellen. ik kan niet wachten tot het zo ver is. en ik spreek je snel weer XX

Joyce - 16-07-2020 23:59

Hey meid. Had al eerder een review achter gelaten over wat voor effect je zielsverwant healing al had gehad die je begin deze week bij me had gedaan. Maar het word alleen maar fenomenaler. Na al 7 maand geblokkeerd te zijn heeft hij me van de blok gehaald om zich terug te openen en contact te zoeken... Op zijn eigen manier over zen gevoelens te praten die er dus idd nog zijn en me zelfs uit te nodigen voor een citytrip!! Al dingen die jij had voorspeld! En ook dingen te weten gekomen waardoor hij zo was gaan doen die minder leuk waren te horen maar wel veel verklaren en die jij natuurlijk ook had voorspelt. Jij bent magisch goed en 10000 sterren zijn nog niet genoeg voor jou! Bedankt voor alles lieve schat! Xx

Anoniem - 12-07-2020 20:44

Jij bent gewoon de allerbeste!! Begin deze week heb je bij mij een zielsverwant healing gedaan en heb al in tijden geen echt gesprek gehad met men 'mannetje'... Werd soms zelfs ontweken! Maar ongelooflijk... De dag erna kwam hij ZELF met de breedste glimlach naar me toe op het werk en begon zich idd op zijn eigen 'rare' manier te excuseren voor iets wat gebeurt was net zoals je had voorspeld en we hadden ook voor het eerst sinds echt Heeel lange tijd een gesprek waarin we lachten en hij vertelde zelfs zen planning voor de komende vakantie! Die dus ook overeen kwamen met jou voorspellingen!! Het voelde echt weer als in het begin en daar gaan we ook weer naartoe! Daar ben ik dankzij jou hulp en jou adviezen die je me altijd geeft om me op het juiste pad te houden meer dan van overtuigd Gewoon Ik ben de geheime bruid! Hihi.... Bedankt voor alles lieverd. Jij bent het mooiste mens die ik ken!! Op ieder vlak. Dikke knuffel xx G

Anoniem - 09-07-2020 22:36

Andjela nu meerdere malen gesproken en alles komt altijd uit. Nu zelfs al 4 dingen uitgekomen in 1 week tijd. De tweelingziel reading heeft ook enorm geholpen daardoor gaat alles nu veel sneller. Ik zou dus ook andjela aan iedereen aanbevelen. Altijd lief, to the point duidelijk en echt alles komt uit!!!! Dank je wel lieve andjela voor alles xx

Joyce - 07-07-2020 21:27

Wat ben jij top gewoon! Dingen die je voorspelt komen 1 na 1 uit! Wat jij weet en voelt en hoe juist je alles kan omschrijven is met geen woorden samen te vatten... En je geeft dan ook nog eens de beste raad zodat ik als mens kan groeien in mijn proces. Jij verdient wel 1000 sterren!!!

Anoniem - 02-07-2020 14:39

Wauw wauw. Dit was echt spot on. Ik ben zo blij dat ik jou heb mogen spreken alles klopte wat je vertelde. Je wist zelfs de letters van de achternaam van mijn twinflame. Kippenvel. Ik ga voor mijn nieuwe toekomst en o wat wordt ie mooi. Dank je wel lieverd...ik kom zeker bij je terug.

Een niet-geregistreerde gebruiker - 30-06-2020 22:50

Gewoon super!!! Alles wat ze zegt klopt precies. In het verleden heb ik ook contact gehad met Andjela en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Ik raad haar zeker iedereen aan en zal nog zeker een keer met haar contact opnemen. Andjea bedankt voor je mooie woorden en je voorspellingen. Ik laat je zeker weten hoe het verloopt, en blijf in de tussentijd aan mezelf werken en vertrouwen houden. Op de momenten dat ik het moeilijk heb zal ik aan jou woorden denken, en als die zwangerschap er is hoor je het. Nogmaals dank je wel, je hebt me enorm geholpen en me terug gezet in mijn vertrouwen en ik ga ervoor. Dus als er iemand Andjela wil bellen ik zou zeggen twijfel niet doen!!!! Spot on, eerlijk en ontzetten lief maar buiten om dat gewoon super goed!!!!!!

Joyce - 29-06-2020 19:37

Hey lieverd! Jij bent echt de beste. Je weet precies te zeggen wat er speelt en leert me ook hoe ik nog aan men eigen proces moet werken om zo samen te kunnen komen met men mannetje! Zoveel van je voorspellingen zijn al uitgekomen en alles wat je zegt is om ons in onze reis vooruit te helpen en dichter bij elkaar te komen. Je bent geweldig! Dikke knuffel xx

Anoniem - 28-06-2020 17:08

Lieve schat ❤️ Wat ben ik gezegend dat jij op mijn pad mocht komen! 4 jaar lang tevergeefs geprobeerd zwanger te worden.. nu heb jij mij verbonden met mijn kindje via een zwangerschap healing en binnen een paar weken ben ik nu dus echt 5 weken gewoon zwanger!! Ongelofelijk! Ik ben jou zo dankbaar dat je mij hierin hebt begeleidt. De rust die jij me geeft en hoeveel jij weet!! Echt een wonder

Sarah - 25-06-2020 19:54

 

Lieve Andjela, ik was blij dat je online was vandaag. Ik heb het gevoel dat ik van je kan leren, je hebt hele mooie dingen gezegd en me goed geconfronteerd ook. Omdat je zo goed bent durf ik te vertrouwen. Je invoelend vermogen is uitermate bijzonder. Je wist dingen te benoemen die je niet kon weten, bijvoorbeeld de hoofdpijn, dat het aan een kant zat en achter het oog, echt zo ontzettend gedetailleerd. "go with the flow" is een zin die ik op mijn spiegel ga plakken :). Ik ga nu zoeken naar een winkeltje waar ze kaarten verkopen, bedankt voor die tip. Dingen wat minder serieus nemen is wel een puntje inderdaad. De voorspellingen die je hebt gedaan zijn zo mooi, die koester ik zeker. We spreken elkaar nog. Twijfel niet om Andjela te bellen. Veel liefs

Anoniem - 25-06-2020 16:22

Wow Andjela, jij benoemde iets wat net een uur geleden had plaatsgevonden, gewoon 100% accuraat. Was flabbergasted ! je ziet alles maar dan ook echt alles en je hebt een hele mooie gave. Alle details in ons consult kon ik plaatsen, van verleden tot wat er nu afspeelt. Bedankt voor de gesprekken, je adviezen, betekend echt heel veel voor mij. God bless you <3

Sunflower - 20-06-2020 19:02

Andjela is TOP, zij kan zuiver invoelen in combinatie met haar kaarten en was spot on. Op een warme en liefdevolle manier zegt ze je de waarheid over je situatie en geeft ze steun waar nodig. Haar lach is aanstekelijk en maakt een consult niet alleen inzichtvol maar ook gezellig. Echt een absolute aanrader

Bien - 14-06-2020 08:38

Hey lieverd. Jij bent super gewoon.. Wat je gisteren voorspelde kwam dezelfde dag al uit. Jij bent ongelooflijk gewoon. Kan al niet wachten op de rest. En ik ben zeker dat ook al is de ontmoeting er nu nog niet. Die komt vast wel goed. Stap per stap... Topmens jij! Xxx

Anoniem - 13-06-2020 14:17

Wauw. Ongelooflijk weer ! Infinity alom! Hihi.... Was weer een super reading meid! Nu even gewoon blijven geloven en alles komt echt wel goed! En nu ga ik lekker blij werken. Dikke knuffel! Xx

Anoniem - 10-06-2020 12:13

Andjela heeft mij een mooie reading gegeven! had Andjela een half jaar geleden voor het eerst gesproken. Ze is spot on! Bedankt voor de uitgebreide kaartleggingen vanmiddag :) :) ;)

SL - 08-06-2020 21:13

De allerbeste! Bedankt voor de inzichten, je waarnemingen, alles klopt 100%! Kei goed ❤

Sunflower - 07-06-2020 14:48

Hey lieverd. Bedankt om me altijd de juiste weg te wijzen op liefdesvlak. Ik weet dat we samen horen want dat heb jij altijd gezegd en ik twijfel geen seconde aan jouw maar idd ik laat me tegenhouden door men eigen angst. Jij laat mij inzien wat ik fout doe in deze verbinding en dat ik mijn energie hierin ook moet veranderen want zo help ik hem ook en help ik vooral om ons vlugger aan een toekomst samen te laten beginnen. Je bent een echte topper. De beste gewoon. Bedankt voor alles! Dikke knuffel.

Anoniem - 06-06-2020 15:20

Dank je wel Andjela, ik vond het een ijzersterk consult! Alles wat je benoemde klopte en was 100% accuraat. Het waren details die jij nooit had kunnen weten die je opnoemde en ik dacht wow wow wow hoe weet je dit ? haha, geweldig thanks voor de adviezen x

Sunflower - 31-05-2020 18:23

Hey lieverd! Bedankt om me steeds weer opnieuw op het juiste pad te zetten. Jouw voorspellingen komen altijd uit en je zet me altijd met men voetjes op de grond als dat nodig is. Je helpt me om alles op de juiste manier te bekijken en om in de juiste energie te plaatsen zodat ik dingen beter maak ipv ze tegen te houden. Je bent een echte hulp. Bedankt voor alles. Dikke knuffel.

Anoniem - 31-05-2020 18:13

De details, alles wat je letterlik zegt, komt uit. Ik heb na een aantal dagen al wat dingen mogen ervaren die uitkomen!! Haarzuiver wat je te zien-voelen krijgt! Ik bel je snel weer! Liefs, D

Dean123 - 15-05-2020 08:22

Hey lieve Andjela, ik heb al diverse consulten van je mogen ontvangen En je ziet heel véél details die kloppen! Hiervan heb ik al meermaals bevestiging gehad, iets gebeurd of gezegd en dan denk ik, ja die heeft ze voorspeld. Jullie moeten deze lieve dame bellen en jullie zullen versteld staan wat zij allemaal uit haar kaarten kan en mag halen. Bedankt voor alles en houd je zeer zeker op de hoogte van mijn en zijn proces. Liefs Rina Bel deze lieve dame jullie zullen niet teleurgesteld worden.

CarCP - 14-05-2020 19:51

Hey lieve Andjela. Bedankt voor je perfecte kaartlegging. Je ziet heel véél details die kloppen! Hiervan heb ik al meermaals bevestiging gehad, iets gebeurd of gezegd en dan denk ik hé Andjela heeft exact hetzelfde gezegd, ongeloofelijk hoe je dit doet! Jullie moeten deze lieve dame bellen en jullie zullen versteld staan wat zij allemaal uit haar kaarten kan en mag halen. Doe zo verder lieve Andjela! Maar vooral bedankt voor alles! Liefs W.

Anoniem - 05-05-2020 20:29

Lieve Andjela, jouw consult was voor mij life-changing!! Alles wat je doorkreeg wat spot-on, zeer accuraat en liefdevol. Het heeft me diep in mijn hart geraakt! Zonder afbreuk te doen aan alle andere lieve mediums op de lijn, jouw consult ontstijgt ècht! Dat heb ik werkelijk nog nooit zo meegemaakt. Het heeft me, mede ook door je prachtige tweelingzielenhealing, heel veel rust, ruimte, kracht en liefde gegeven. Wat een wereld van verschil met hoe ik gisteren vóór je consult in mijn vel zat! Je bent een bijzonder mens met bijzondere, uitzonderlijke gaven. Dankjewel voor dit levenscadeau. Ik ben je diep dankbaar vanuit mijn hart! Liefs, Sharon

Sharon - 28-04-2020 20:02

Lieve Andjela, gisteren een reading van je mogen ontvangen. Tijdens de vorige reading gaf je aan dat de afspraak medio april/mei zou plaatsvinden. De afspraak was gemaakt. Gisteren vertelde je dat er een obstakel was. En ja, dat klopt. De afspraak is niet doorgegaan. Dat hoorde ik vanmorgen pas. Het komt goed geef je aan. De afspraak zou nu volgende week kunnen zijn. Ik wacht het af. Daarnaast gaf je aan dat het met mijn zoon nu eindelijk goed gaat na een zware periode. Ook dat klopte. Bijzonder, ik blijf erbij.

Chrisje - 27-04-2020 12:32

Hey lieverd. Bedankt weer voor de perfecte reading. Je geeft precies aan waar we beiden staan in ons proces en zet me soms weer met men voetjes op de grond. Je helpt me echt groeien in mijn proces en leert me de dingen anders te zien en anders te benaderen zodat ik uiteindelijk niet blijf hangen maar verder groei en zo de energie tussen hem en mij op een hoger niveau brengt. Bedankt voor alles!

Anoniem - 24-04-2020 21:22

Je bent echt een toppertje!!! Weet precies alles goed te omschrijven. Meer dan 10 sterren waard. Tot nu toe wat je had voorspelt is uitgekomen. Dank je wel

Pri - 24-04-2020 20:59

Lieve Andjela, Jeetje wat ben je goed, scherp en zuiver. Ik belde in eerste instantie voor een vriendin, omdat ik me zorgen om haar maakte en ik haar wilde helpen. Jij draaide het gesprek om en gaf middels een zuivere en oprechte uitleg aan, dat dit gesprek over mij diende te gaan. Dit gesprek had ik (achteraf) inderdaad nodig. In deze bizarre maar ook bijzondere tijd (3D -> 5D) zal ik de focus op mij houden en openstaan om dat te ontvangen wat het universum voor mij in petto heeft. M.b.t. mijn zoontje: het klopt inderdaad helemaal en ik volg je advies dan ook zeker op. M.b.t. de liefde: nog meer in mijn kracht staan, dan volgt hij ook. Nogmaals super bedankt voor dit fijne gesprek. Ik bel je zeker weer!

Sabine - 15-04-2020 22:22

Fijne consulent! Betrouwbaar, consistent! En altijd eerlijk en enthousiast! Dank je wel

Lotusbloem - 15-04-2020 20:10

Beste Andjela, wat had ik jou graag nog veel langer willen spreken. Echt super bedankt voor alles wat je hebt mogen zien en wat je vertelde. Ik hoop dat jou voorspellingen gaan uitkomen. Je bent populair op de lijn en nu snap ik ook waarom. Ik bel je zeker nog een keer terug. Veel liefs

Anoniem - 15-04-2020 18:31

Nee wel erg bedankt weer Andjela! Zoals altijd ben ik dankbaar voor de vele mooie dingen die je voor me ziet, snel, op een liefdevolle manier en gedetailleerd! xoxo

Sarah - 09-04-2020 22:11

Lieverd jij bent echt top! Elke keer opnieuw krijg jij de juiste dingen door en kan jij mij laten inzien, hoe en wat ik moet doen om onze relatie te laten verlopen en Groeien zoals dat de bedoeling is. Op energetische liefdesniveau laat je me de verbinding tss ons voelen en kan je zo tegenover mij vertalen wat de effecten... Reacties en acties daarvan zijn. Jij helpt me inzien hoe ik de cirkel kan doorbreken. Bedankt voor alles. Xx

Anoniem - 08-04-2020 20:58

Dankjewel weer lieverd!! Jij bent top! Hoe de dingen uitkomen bij jou zijn niet normaal... Ik weet gewoon dankzij jou zeker dat ik de man van men leven heb gevonden en eens hij de keuze heeft gemaakt we heel erg gelukkig gaan zijn samen. Je bent de mooiste en beste gewoon! Dikke knuffel! XX

Anoniem - 05-04-2020 13:35

 

Hey lieverd! Bedankt voor alles wat jij doet! Jij blijft me altijd het beste advies geven en zoveel komt ook echt uit! Je bent echt een topmens! Jij bent de beste gewoon! Dikke knuffel xx

Anoniem - 28-03-2020 17:17

hartelijk dank Andjela voor het goede, inspirerende, positieve en snelle consult! precies wat ik nodig had op dit moment en goede vooruitzichten. Namasté xxx S

Sarah - 19-03-2020 19:40

Topmens jij! Op vlak van de liefde ben jij een kanjer! Je weet altijd precies aan te geven waar het fout zit en hoe ermee om te gaan en zo verder te groeien en telkens help je me ermee. Weet dankzij jou coaching hoe ik het moet aanpakken met men soulmate en weet zeker dat we uiteindelijk echt samen komen en dat leven hebben dat voor ons is weggelegd. Hartelijk dank lieverd. Xxx G

Anoniem - 06-03-2020 09:43

Hey lieverd! Blij je na een lange tijd weer gesproken te hebben. Zoveel van je voorspellingen zijn uitgekomen. Je zag een vleesboom bij me en die was er. Je zag men metekindje geboren worden met een keizersnede en is ook echt zo gebeurt! Jeetje je bent echt fantastisch gewoon! Zou je wel 1000 sterren willen geven! Alles wat je aanvoelt klopt ook precies. Dus ik ben zeker dat mijn toekomst met S er fantastisch zal uitzien eens hij al zen obstakels heeft overwonnen net zoals je al die tijd geleden al zag. Maar het heeft gewoon zen tijd nodig. Dikke knuffel jij topper! ❤️

Anoniem - 28-02-2020 18:23

Dankjewel Andjela, helaas was mijn tegoed op dus kon ik het laatste niet meer horen. Ik hoop op een positieve uitkomst of in ieder geval duidelijkheid.

SaraPas - 12-01-2020 19:53

Consequent, inzichtelijk en komt uit wat verteld wordt❤️Top! Dank je wel voor je mooie woorden. Tot snel Esther

Lotusbloem - 29-12-2019 19:53

Bedankt voor het consult. Er zijn al een paar dingen uitgekomen, die je me een paar weken geleden hebt verteld. Ik hoop dat je nieuwe voorspellingen ook uitkomen en ik eindelijk voorgoed in zijn armen kan liggen. :-)

Een geregistreerde gebruiker - 29-12-2019 19:38

 

Dankjewel Andjela. Ik zou nog even geduld moeten hebben maar ik hoop zo dat het uitkomt wat je zegt

SaraPas - 03-04-2020 22:45

Lieve Andjela, Bedankt voor de reading die ik gisteren hier op de lijn van je mocht ontvangen en vandaag in een privé consult. Je krijgt zoveel informatie door, echt bizar, zo mooi. Je vertelde over hoe ik in mijn werk sta en waarschuwde me voor een bepaalde zaak. Ik neem dit advies zeker mee. Met betrekking tot de liefde vertelde je heel veel over een man die al geruime tijd in mijn leven is. Je beschreef hoe hij er nu bij “zit”. Zo verdrietig maar idd zijn proces. Ik hoop dat het uitkomt wat je voor me doorkreeg. Toen ik vroeg of dit (zo’n beetje) de moeite waard is om op te wachten of dat het niet alleen een droom is, zei je: “Het is een droom die gaat uit komen”. Nog even geduld, april-mei.... ik hou je op de hoogte. Liefs V.

Chrisje - 29-03-2020 16:44

Hey lieverd! Bedankt voor alles wat jij doet! Jij blijft me altijd het beste advies geven en zoveel komt ook echt uit! Je bent echt een topmens! Jij bent de beste gewoon! Dikke knuffel xx

Anoniem - 28-03-2020 17:17

Hartelijk dank Andjela voor het goede, inspirerende, positieve en snelle consult! precies wat ik nodig had op dit moment en goede vooruitzichten. Namasté xxx S

Sarah - 19-03-2020 19:40

Topmens jij! Op vlak van de liefde ben jij een kanjer! Je weet altijd precies aan te geven waar het fout zit en hoe ermee om te gaan en zo verder te groeien en telkens help je me ermee. Weet dankzij jou coaching hoe ik het moet aanpakken met men soulmate en weet zeker dat we uiteindelijk echt samen komen en dat leven hebben dat voor ons is weggelegd. Hartelijk dank lieverd. Xxx G

Anoniem - 06-03-2020 09:43

Hey lieverd! Blij je na een lange tijd weer gesproken te hebben. Zoveel van je voorspellingen zijn uitgekomen. Je zag een vleesboom bij me en die was er. Je zag men metekindje geboren worden met een keizersnede en is ook echt zo gebeurt! Jeetje je bent echt fantastisch gewoon! Zou je wel 1000 sterren willen geven! Alles wat je aanvoelt klopt ook precies. Dus ik ben zeker dat mijn toekomst met S er fantastisch zal uitzien eens hij al zen obstakels heeft overwonnen net zoals je al die tijd geleden al zag. Maar het heeft gewoon zen tijd nodig. Dikke knuffel jij topper! ❤️

Anoniem - 28-02-2020 18:23

Gister met Andjela gesproken I.v.m mijn zwangerschapswens. Zij wist veel dingen te vertellen over de huidige situatie en waarom een zwangerschap op zich laat wachten. Ik ervaar soms erg veel stress en onzekerheid, omdat ik zo graag zwanger wil worden. Direct na het gesprek met Andjela voelde ik me al veel gelukkiger. Alsof er een last van me af was gevallen. Zelfs mijn vriend viel het op dat ik anders/ vrolijker was. Vandaag een healing gehad van Andjela, om blokkades op te heffen en om in contact te komen met mijn kindje. Wat een mooie healing; tranen, warmte, rust en vertrouwen. Ik voelde het allemaal. Andjela heeft verteld waar ik aan moet werken en ik kan me hier helemaal in vinden. Ik voel me rustig en heb er weer vertrouwen in. Bedankt Andjela!

Jen - 24-12-2019 14:43

Hele rustige lieve vrouw ben je Andjela.. geeft heel veel info.. helpt je met inzichten te krijgen in je situaties.. hoop zo dat alles uitkomt is 1 ding al uitgekomen nu de rest nog

Michelle - 12-12-2019 13:30

Mijn consult met Andjela was geweldig! Ze krijgt veel heldere visioenen en haar leggingen zijn spot on. Ze is altijd eerlijk en zuiver en haar voorspellingen komen uit. Heel erg bedankt Andjela voor het waardevolle consult en duidelijke en positieve voorspellingen! x S

Sarah - 10-12-2019 16:58

Wat een super mooi en fijn
gesprek!!!! Was sprakelooos en het klopte ook allemaal! Bizar maar heel mooi :) echt heel helder en een lieverd is Andjela! Hopelijk spreken we elkaar snel weer! ♥️

Lethi511 - 04-12-2019 21:41

Lieve Andjela, Dankjewel dat je er altijd voor me bent! Dat je altijd even een stukje meeloopt door mijn toekomst Maar vooral me super goed kan uitleggen hoe en waarom alles in het leven zo gaat zoals het gaat bij mij.. ik weet het uiteindelijk zelf allemaal wel Maar doordat ik mezelf soms uit het oog verlies heb ik jou die me weer even op mijn plaats terug zet!!! Thank u weer voor het luisteren en adviseren.! ♥️ Je hoort het wel weer van me

J34 - 28-11-2019 16:03

Lieve Andjela, Wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb. Als allereerst ben jij een prachtmens met een hele mooie gave.. jij ziet dingen wat anderen niet zien. Heel bijzonder :)! En altijd de nagel op de kop! Ik bel je regelmatig, vooral als ik er even doorheen zit, maar jij geeft me het vertrouwen de moed niet te verliezen. Ik kijk uit naar je mooie voorspellingen ♥️! Dankjewel lieve schat.

Meltje - 27-11-2019 09:35

Ongekend goed. Bedankt voor je consult. Ben echt zo geholpen en blij met wat je me hebt kunnen vertellen. En tot de laatste seconde te horen gekregen wat ik moest. Zal je zeker weer bellen. Liefs B.

Bouchra - 14-11-2019 16:17

Kanjer. Loepzuiver. Zelfs nog teruggebeld!

Een geregistreerde gebruiker - 21-10-2019 15:23

Top! Ik vroeg vorige keer iets over de liefde en kreeg te horen dat ik post zou krijgen van een man die me niets deed en dat er iemand dood zou gaan. Ik vond dit niet leuk, maar geef geen slechte review. De post klopte. Een gefotoshopte kaart van een vriend van 30 jaar geleden. Getrouwde man die mij niets doet. Ik kreeg een akelig gevoel over mijn vader en met jouw woorden in gedachten ben ik een dag eerder naar hem toe gegaan. Het is niet naast de deur. Het was gezellig en ik ging naar huis. Ik was een uur thuis toen ik het bericht kreeg dat hij een herseninfarct gehad had en kritiek lag. Wat was ik je dankbaar! Hij leeft nog wel, maar is kwetsbaar. Blij dat ik toen zo'n fijne middag gehad heb. En de liefde? Jij blijft positief, dus ik ook. De liefde is er. Zou fijn zijn als iemand hem een zetje kon geven, maar ik bel je zeker nog eens en ik kan je aan iedereen aanraden!

Een geregistreerde gebruiker - 03-10-2019 19:34

Zo veel gehoord. En zoveel herkend. Ik ga hier goed over nadenken. Ik spreek je later graag nog eens.

Miera - 03-10-2019 11:48

Fenomenaal.... Een ander woord is er niet meer om jou te omschrijven gewoon! Wat je vanmorgen nog zei en ik me niks kon bij voorstellen is nu al reeds gebeurt. 'tijdens je pauze zie je hem en trek je niks aan als hij wat afstandelijk doet' ik denkende dat ik hem helemaal niet kan zien tijdens de pauze... En ja hoor!! Staat hij daar tijdens men pauze!! Ongelooflijk ben jij ! Maar dat wist ik al en jeetje als ik die verlovingsring krijg ben jij de eerste die ik uitnodig! Hihi.... Dikke knuffel lieverd en bedankt voor alles! Xxx

Anoniem - 16-09-2019 22:41

Jij bent gewoon de allerbeste!! Wat jij weet dat gewoon niet kan geweten zijn! Niet normaal! Alles komt 1 voor 1 uit. En jou healings zijn subliem. Je bent een prachtige dame met een prachtige gave. Zo blij dat ik jou heb om mij door dit alles te begeleiden. Dikke knuffel. Xxx

Anoniem - 16-09-2019 12:10

❤ Dank Andjela, je bent een enorme steun op het moment!

Ell - 07-09-2019 13:41

Mijn lieve favo medium!!! Terwijl ze niet eens weet hoe een persoon is beschrijft ze hem letterlijk... ik ben benieuwd hoe het weer gaat aflopen.. een ding weet ik wel echt zeker en dat is dat jij ALTIJD gelijk hebt ♥️

J34 - 02-09-2019 20:36

Jij bent de beste van de beste! Ongelooflijk wat er al allemaal is uitgekomen. Ook jou healings zijn subliem. Ik zou je 100 sterren geven als ik kon lieverd! Jij hebt men leven al zo ten positieve veranderd! Je bent het mooiste mens ooit! Dank je voor alles. Dikke knuffel G xxx

Anoniem - 31-08-2019 21:54

Het was fijn je weer na ongeveer 2 jaar te hebben gesproken. De inzichten die je toen gegeven hebt (mbt mijn moeder) klopten allemaal... Vandaag weer vele nieuwe inzichten van je mogen ontvangen. Ben heel benieuwd... En kan niet wachten eigenlijk ;-). Ik hou je heel graag op de hoogte. Dank je wel Andjela. Heel veel liefs, Sabine

Sabine - 31-08-2019 21:37

All rights reserved. Copyright 2020 . Tekstueel geredigeerd door De Copywrite Company

This website makes limited use of anonymised cookies. The website uses functional, analytical and tracking cookies. We use these cookies with a purely technical functionality, to ensure that the website works properly. This data is only viewed by ourselves and never shared with third parties. By using our website you accept the cookies.

Accepteren