Voor de zwangerschap

Wilt u zwanger worden en lukt dit steeds maar niet, dan kan Medium Andjela contact leggen energetisch met het zielenkindje en kijken en voelen wat er nodig is om om de verbinding met toekomstige moeder en zielkindje energetisch met elkaar te verbinden.


Zij ziet aan de hand van de aura kleur van het zielenkindje hoever de zwangerschap nog ligt en welke verbinding er nog energetisch aangevuld mogen worden.


Dit gebeurt vanuit een warme liefdevol engelen energie die meteen al als een erkenning zal voelen.

Tijdens zwangerschap

Andjela ontvangt boodschappen van jouw baby in jouw buik, zij kan jou via de baby doorgeven wat voor spiritueel kindje het wordt en waar je bij mag opletten tijdens de opvoeding van het kindje, wat voor levensdoelen het heeft en waarom het kindje jou uitgekozen heeft als mama, alle moeders hebben een karma met hun kind.


Heb je het gevoel dat je maar moeilijk contact kan maken met je ongeboren kindje dan kan  Medium Andjela de aura van je kindje verbinden met jouw aura. Hierdoor zal het kindje de liefde van de moeder nog meer ervaren en zal het hechtingsproces bevordert worden al vóór de geboorte..


Het kind leert jou wat jouw levensdoel is hier op aarde.Tijdens dit contact word er ook gekeken naar jouw ontwikkeling als moeder zijnde. Als je tijdens je zwangerschap nog levenslessen hebt te leren dan zal Andjela jou hierbij begeleiden zodat je klaar bent om met al je liefde en overgave voor je kindje te gaan zorgen.

Na de zwangerschap

Healing na de geboorte  van je kindje

Heb je een zware bevalling gehad en huilt je kindje veel?  Of krijg je moeilijk contact, of wil de borstvoeding maar niet vlotten? Weet je niet  meer waar je het moet zoeken? Dan kan Medium Andjela telepatisch contact leggen met jouw kindje.


Andjela wordt dan de brug  tussen moeder en kind, zij kan dan verwoorden waar je kindje eventueel last van heeft. Het komt namelijk vrij vaak voor dat een kindje de geboorte of de zwangerschap als traumatisch heeft ervaren.  Je kindje heeft het misschien benauwd gehad, klem gezeten of is verstrengeld geweest in de navelstreng.


Tijdens een healing voelt  Medium Andjela waar het kindje last van heeft.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kindje  een beknellend gevoel heeft in de energie: Zij opent dan de aura van  je kindje, waardoor aurakleuren vrij komen, het kindje kan gaan aarden en je kindje de healing als een wedergeboorte ervaart.


Een ander veelvoorkomend voorbeeld is dat een kindje  steeds weer opnieuw de geboorte beleeft, waardoor een kindje vaak  huilt. Tijdens de healing neemt Andjela  telepathisch het kindje mee naar een andere dimensie, waar de ziel van het kindje kan genezen. (wedergeboorte)


Tijdens   het verplaatsen van energie naar een andere dimensie, vindt er healing plaats. Het verdriet maakt ruimte voor vreugde en het ontvangen van liefde. Het kindje voelt zich prettiger en veiliger in eigen aura en voelt zich thuis geaard.