Voor de zwangerschap

Wilt u zwanger worden en lukt dit steeds maar niet, dan kan Medium Andjela contact leggen energetisch met het zielenkindje en kijken en voelen wat er nodig is om om de verbinding met toekomstige moeder en zielkindje energetisch met elkaar te verbinden.


Zij ziet aan de hand van de aura kleur van het zielenkindje hoever de zwangerschap nog ligt en welke verbinding er nog energetisch aangevuld mogen worden.


Dit gebeurt vanuit een warme liefdevol engelen energie die meteen al als een erkenning zal voelen.

Tijdens zwangerschap

Andjela ontvangt boodschappen van jouw baby in jouw buik, zij kan jou via de baby doorgeven wat voor spiritueel kindje het wordt en waar je bij mag opletten tijdens de opvoeding van het kindje, wat voor levensdoelen het heeft en waarom het kindje jou uitgekozen heeft als mama, alle moeders hebben een karma met hun kind.


Heb je het gevoel dat je maar moeilijk contact kan maken met je ongeboren kindje dan kan  Medium Andjela de aura van je kindje verbinden met jouw aura. Hierdoor zal het kindje de liefde van de moeder nog meer ervaren en zal het hechtingsproces bevordert worden al vóór de geboorte..


Het kind leert jou wat jouw levensdoel is hier op aarde.Tijdens dit contact word er ook gekeken naar jouw ontwikkeling als moeder zijnde. Als je tijdens je zwangerschap nog levenslessen hebt te leren dan zal Andjela jou hierbij begeleiden zodat je klaar bent om met al je liefde en overgave voor je kindje te gaan zorgen.

Na de zwangerschap

Healing na de geboorte van je kindje. Heb je een zware bevalling gehad en huilt je kindje veel?  Of krijg je moeilijk contact, of wil de borstvoeding maar niet vlotten? Weet je niet  meer waar je het moet zoeken? Dan kan Medium Andjela telepatisch contact leggen met jouw kindje.


Andjela wordt dan de brug  tussen moeder en kind, zij kan dan verwoorden waar je kindje eventueel last van heeft. Het komt namelijk vrij vaak voor dat een kindje de geboorte of de zwangerschap als traumatisch heeft ervaren.  Je kindje heeft het misschien benauwd gehad, klem gezeten of is verstrengeld geweest in de navelstreng.


Tijdens een healing voelt  Medium Andjela waar het kindje last van heeft.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kindje  een beknellend gevoel heeft in de energie: Zij opent dan de aura van  je kindje, waardoor aurakleuren vrij komen, het kindje kan gaan aarden en je kindje de healing als een wedergeboorte ervaart.


Een ander veelvoorkomend voorbeeld is dat een kindje  steeds weer opnieuw de geboorte beleeft, waardoor een kindje vaak  huilt. Tijdens de healing neemt Andjela  telepathisch het kindje mee naar een andere dimensie, waar de ziel van het kindje kan genezen. (wedergeboorte)


Tijdens het verplaatsen van energie naar een andere dimensie, vindt er healing plaats. Het verdriet maakt ruimte voor vreugde en het ontvangen van liefde. Het kindje voelt zich prettiger en veiliger in eigen aura en voelt zich thuis geaard.

Van stilgeboorte naar een regenboogkindje

Voordat ik zwanger was van mijn eerste dochter, kwam ik per toeval via Google en site van site op de website van Medium Andjela terecht en zag ik informatie staan van zwangerschappen/geboorte via medium/zielen contacten. Toeval bestaat niet zeggen ze!

 

Na contact met haar te hebben opgenomen(dit was in 2019) zou ze langs komen in januari . Toen ze in januari langs kwam op een avond, was het een vertrouwd en heel fijn gesprek. Ze was zo empathisch, lief, maar wel heel eerlijk. Maar eerlijk is eerlijk, in het begin was ik ook wat sceptisch, is dit wel echt? Mijn man geloofde hier al helemaal niet in! Hij was er ook niet bij en wilde er in eerste instantie niets van weten. Dat gezegd en gedaan was Andjela heel duidelijk, dat ze een zieltje voelde en aanwezig was, maar deze zou pas in de herfst komen, ze dacht zelf aan oktober ongeveer. Terwijl ik dacht he, niet eerder? Ik had een gevoel dat ik zwanger was (Ik wist nog niet dat ik zwanger was van mijn eerste dochter ). Verder ging ze in op wat problemen toen der tijd. Hier had ze achteraf tot op de puntjes helemaal gelijk in. Ook had ze en healing gedaan na de reading om mij in contact te leggen met het zieltje. Dit was heel mooi en zo intens om te ervaren. Het was voor mij echt een wereld opening voor mijzelf. Later kwam mijn man en waren zij ook nog bezig. Mijn man  achteraf zei, wat was dat fijn. Dat voelde goed aan, steeds was hij nog een beetje sceptisch over alles maar he dat is oké!

 

Nadat zij gegaan was. Had ik eind januari 2019 toch een positieve zwangerschap test in de handen en eerlijk vanaf het begin (dit staat 100%) los van wat Andjela zei) had ik er geen goed gevoel bij, ik was blij maar ook weer niet.. zeker waren mijn man en ik blij, meteen na het stoppen van de pil was ik gewoon zwanger! Later had ik dit Andjela ook medegedeeld. Wat bij mij nog bij staat pas rond de 20 weken zoiets, voordat ik de 20 weken echo had. Helaas hadden wij een slechte 20 weken echo met veel onrust en een hele pijnlijke periode. Andjela hierbij bericht en zij heeft ons geholpen met healingen. Andjela was vanaf het begin heel eerlijk en had niet het gevoel dat dit goed zou gaan aflopen, op zijn zachtst gezegd. Ze zei ik voel dit zieltje gewoon niet. En helaas (in het kort hier beschreven) is onze dochter in juli 2019 met een inleidende bevalling met 26 weken stilgeboren. Helaas was ze achteraf heel ziek en had ze tripliodie syndroom ofwel met het leven niet vatbaar. Ik en mijn man hebben testen ondergaan en gelukkig waren wij geen drager van afwijkingen.


Natuurlijk waren wij intens verdrietig met wat geen woorden is te beschrijven tot de dag vandaag . Hierna meteen contact opgezocht met Andjela, want ja hoe erg ook van onze eerste dochter. Wij wilde toch een heel graag een gezond kindje! Andjela zei en dat vergeet ik nooit meer. Dat onze eerste dochter dankbaar was wat ik en mijn man allemaal hebben doorstaan voor haar, de liefde en de zorgen. Dit zieltje was ons dankbaar voor alles maar nog niet klaar om op deze aarde te komen. Dit was zoon mooi gesprek en ook waarom zieltjes komen en jou uitkiezen. Daarna was ze heel duidelijk dat ik snel weer zwanger zou raken van het zieltje wat ze zei van begin januari. Dit zieltje was bijna klaar om te komen. Na ook nog wat baarmoeder healingen/zwangerschap healingen en moeder Maria healingen die ook echt mooi zijn, zo intens mooi dit te ervaren. Ik voelde na iedere healing gewoon het verschil. Mijn onrust en angst voor een nieuw zieltje en de vraag of dit goed komt werd als de sneeuw voor de zon weggenomen. En voordat ik het wist in OKTOBER 2019 ja echt waar! was ik zwanger van mijn regenboog kindje en zij was uitgerekend in juli 2020!!. Ons geluk kon niet meer op, maar ging ook gepaard met heel veel angsten, gaat dit wel goed? Krijg ik nu wel een gezond kind? Heb ik volgend jaar echt een baby in de handen? Zou dit echt zo zijn of verlies ik deze baby ook weer? Meteen met Andjela in contact gekomen en toen zei ze, zie je wel daar is het zieltje en dit gaat helemaal goed komen. Jij krijgt deze baby. Deze baby is gezond en heeft jullie uitgekozen. Zelfs had ze voorspeld dat ik een keizersnede zou krijgen, nou we zullen wel zien dacht ik!

 

Naarmate de zwangerschap vorderde had ik nauw contact met Andjela. Ik had heel veel angsten tot de geboorte. Bang dat het opnieuw mis zou gaan of dat de baby niet gezond was. Alles echo's waren tip top in orde. Ik had zeker om de 2 maanden ongeveer een healing van moeder Maria om mij gerust te stellen, zodat mijn angsten niet zouden overheersen en dit hielp zeker. Angsten bleef toch, maar meer op de achtergrond. En ik voelde me veel rustiger en heel erg verbonden met mijn tweede dochter en de healingen vond mijn dochter in de buik heerlijk. Ze was een hele drukke baby en bij de healingen van  Andjela was ze rustiger en voelde ik haar gewoon genieten. Ook mijn contacten werden daardoor beter met mijn dochter. En toen was het moment daar, mijn dochter is in juli 2020 geboren hartstikke gezond en geloof het niet via een SPOEDKEIZERSNEDE!


Al met al had Andjela gewoon overal gelijk in, tot in de puntjes. Dit is zo'n lieve, empathische, eerlijk, hardwerkende vrouw. Zo dankbaar dat ze in ons leven is gekomen en ons zo heeft geholpen. De inzichten die ze ons heeft gebracht. En ja ik heb haar laatst nog gesproken en ze voelde het volgende zieltje al en die kon al snel komen dit lag aan ons. En ja de wens voor een 3e is groot en wanneer deze komt, geen idee... we zien als het moment daar is en het zo moet zijn!